Kakashi Nevelde

Konoha / Avarrejtek

Homok Rejtek

Köd Rejtek

Felhő Rejtek Kő Rejtek      
  Eső Rejtek Hang Rejtek Akatsuki        

 


Ne Lopj Mert Figyelünk!

http://24.media.tumblr.com/a670a7a92c9238418c8271a2ad5bc388/tumblr_mqiaakMB751rnvb0co1_500.gif

 


 

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Indulás: 2013-07-07
 

 


 

 

 

 

 

 
Ken Jutsuk

 

 

 


Kumo-Ryu Mikazuki Kiri - Felhő Stílus: Holdvágó

Szint: C
Feltétele: Katana meglétele
Ára: 1.500 Chakra
 

Konoha-Ryū Yanagi - Levél-Stílus Fűzfa
A felhasználó a kardját hullámoztatja a kardot oda-vissza, amit ha látnak az ellenfelek egy genjutsuba esnek, ami azt a hallucinációt kelti, hogy több fegyverrel támadják őket. A fegyverek mozgása hasonlít egy fűzfáéhoz, miközben fújja a szél. Így pedig, amíg ebben a hallucinációban van az ellenfél, megtámadható szabadon.
Szint: C
Feltétele: Katana meglétele
Ára: 1.500 Chakra
 

Iaidō - Iai Útja

Ez a technika felerősíti a kenjutsukat.
Szint: C
Feltétele: Katana meglétele
Ára: 1.500 Chakra
 
Yosaku Vágás
A használó egy alacsony, oldal irányú csapást mér az ellenfélre.
Szint: C
Feltétele: Katana meglétele
Ára: 1.500 Chakra


Kumo-Ryu Omotegiri - Felhő Stílus: Előre Hasítás
Ez egy előre irányuló vágás.
Szint: B
Feltétele: Katana meglétele
Ára: 2.000 Chakra


Kumo-Ryu Uragiri - Felhő Stílus: Hátra Hasítás
A felhasználó úgy tesz mintha előre készülne lecsapni, de az utolsó pillanatba maga mögé hasít, ezzel a technikával még a chakra fonalakat is el lehet vágni.
Szint: B
Feltétele: Katana meglétele
Ára: 2.200 Chakra


Szél szabja

Ez a jutsu hasonlít a szél penge jutsuhoz csak ez három darab szélpengét hozlétre.
Szint: B
Feltétele: Katana meglétele
Ára: 2.400 Chakra

Samurai Saber Technique Anime.jpg
Szamuráj Chakra Penge Technika
Ezzel a technikával a használó, a chakrájával meg hosszabbítja a pengéjét, amely így sokkal élesebb lesz. A meghosszabbított rész el is lehet lőni.
Szint: A
Feltétele: Katana meglétele
Ára: 2.500 Chakramegléte


Hiramekarei Kaihō - Hiramekarei Felszabadítása
Chōjūrō felszabadítja a kardját, Hiramekareit, a felszabadított chakrát pedig egy kalapáccsá formálja. Ez okozza, hogy a kardot fedő kötések lebomlanak róla, ha használja ezt a képességet. A chakrát más alakú fegyverekké is lehet formálni.
Szint: A
Feltétele: Hiramekarei - Ikerpenge meglétele
Ára: 2.800 Chakramgléte


Iaigiri - Iai lefejezés
A használó végrehajt egy gyors és erőteljes hasítást, amivel akár még az idézett állatok fejét is le tudja vágni.
Szint: A
Feltétele: Katana meglétele
Ára: 3.000 Chakram


Konoha Ryū: Mikazuki no Mai - Félhold Tánca
A felhasználó 3 árnyékklónt hoz létre akikkel együtt támad, és egyidőben kard-tánc-mintában zavarja össze az ellenfelet.
Szint: S
Feltétele: Kage Bunshin no Jutsu - Árnyék Klón Jutsu és Katana meglétele
Ára: 4.600 Chakra


Gamadosuzan - Varangy Kard Lefejezés
Ezt a jutsut Gamabunta használja.Ebben a jutsuban Gamabunta használja hatalmas kardját (Yakuza) és azzal támadja az ellenfelet.A kard suhintása olyan erejű, hogy Gaara egyik karját is képes levágni, mikor az teljesen átalakult az Ichibivé.
Szint: S
Feltétele: Gamabunta meglétele
Ára: 8.000 Chakra

 

 

  


Már, szinte havas a genin cipőtök. Remélem, Geninek felkészültetek.

Mivel hamarosan, kezdődik a Téli Chunin választó vizsga. Jelentkezni, már tudtok. Keressétek, a Vizsga menü pontban a 1.Téli chunin vizsga pontott. További részletekért.


TŐRIK, A FALÚ AJTAJÁT!

Az, edo tensei-es shinobik támadni fognak. Mivel, hosszú idő óta nem támadtatok. (Ha lerombolják a falut akkor végetek.) Mennyetek, és őljétek le, őket.


 

 

 
 
 
 
 

p>

 

 
 

 


Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG