Kakashi Nevelde

Konoha / Avarrejtek

Homok Rejtek

Köd Rejtek

Felhő Rejtek Kő Rejtek      
  Eső Rejtek Hang Rejtek Akatsuki        

 


Ne Lopj Mert Figyelünk!

http://24.media.tumblr.com/a670a7a92c9238418c8271a2ad5bc388/tumblr_mqiaakMB751rnvb0co1_500.gif

 


 

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Indulás: 2013-07-07
 

 


 

 

 

 

 

 
~Harcok~

 

Akármikor össze mérheted a te erődet vagy akár a csapatod erejét is a többi nevelő ügyességével.Csak kérned kell a harcot.Majd meg várni,hogy elfogadják.Hetente csak 2x lehet harcolnia egy személynek,hogy ne gyüljenek fel a harcok.A Harcokat a fórumban lehet kérni!!! 

 

Harcok fajtái:

Barátságos harc

Itt nem használtok a végzetes jutsukat.A nyeremény itt kevesebb mint az Ellenséges harcnál.De itt nincs semmiféle kockázat.Kockázat alatt pihenőt értek.

 

Ellenséges harc:

Itt mind ketten vagy ha csapat harc akkor mind annyian küzdötök a végsőkig.A sérülések itt nagyon súlyosak lehet,hogy több nap pihenőt is kapsz amíg a kórházban lábadozol.Itt a veztes is kap jutalmat igaz nem akkorát mint a nyertes.

 

Baráti csapatharc

Ugyan azok igazak erre a Harc félére is mint a sima Baráti harcra.Senki nem akar a másiknak nagy kárt okozni.Ugy is lehet mondani,hogy csak méregetik egymás erejét.A vesztes csapat itt is üres kézzel távozik.

 

Elenséges csapatharc:

Itt már mindenki minden erejét beveti a harc folyamán.Hiszen a cél az,hogy nyerjetek és ti legyetek a legerősebb csapat az egész Ninja világban.Itt nagyon sok sebesült lehet egy ilyen hatalmas harc után.Így nagy a valószínűsége annak,hogy rengetegen kórházba kerültök és így több nap pihenőt is el szenvedhettek.Itt mind a kettő csapat kap jutalmat a harc végén.

 

  


Már, szinte havas a genin cipőtök. Remélem, Geninek felkészültetek.

Mivel hamarosan, kezdődik a Téli Chunin választó vizsga. Jelentkezni, már tudtok. Keressétek, a Vizsga menü pontban a 1.Téli chunin vizsga pontott. További részletekért.


TŐRIK, A FALÚ AJTAJÁT!

Az, edo tensei-es shinobik támadni fognak. Mivel, hosszú idő óta nem támadtatok. (Ha lerombolják a falut akkor végetek.) Mennyetek, és őljétek le, őket.


 

 

 
 
 
 
 

p>

 

 
 

 


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu