Kakashi Nevelde

Konoha / Avarrejtek

Homok Rejtek

Köd Rejtek

Felhő Rejtek Kő Rejtek      
  Eső Rejtek Hang Rejtek Akatsuki        

 


Ne Lopj Mert Figyelünk!

http://24.media.tumblr.com/a670a7a92c9238418c8271a2ad5bc388/tumblr_mqiaakMB751rnvb0co1_500.gif

 


 

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Indulás: 2013-07-07
 

 


 

 

 

 

 

 
~Harcok~

 

Akármikor össze mérheted a te erődet vagy akár a csapatod erejét is a többi nevelő ügyességével.Csak kérned kell a harcot.Majd meg várni,hogy elfogadják.Hetente csak 2x lehet harcolnia egy személynek,hogy ne gyüljenek fel a harcok.A Harcokat a fórumban lehet kérni!!! 

 

Harcok fajtái:

Barátságos harc

Itt nem használtok a végzetes jutsukat.A nyeremény itt kevesebb mint az Ellenséges harcnál.De itt nincs semmiféle kockázat.Kockázat alatt pihenőt értek.

 

Ellenséges harc:

Itt mind ketten vagy ha csapat harc akkor mind annyian küzdötök a végsőkig.A sérülések itt nagyon súlyosak lehet,hogy több nap pihenőt is kapsz amíg a kórházban lábadozol.Itt a veztes is kap jutalmat igaz nem akkorát mint a nyertes.

 

Baráti csapatharc

Ugyan azok igazak erre a Harc félére is mint a sima Baráti harcra.Senki nem akar a másiknak nagy kárt okozni.Ugy is lehet mondani,hogy csak méregetik egymás erejét.A vesztes csapat itt is üres kézzel távozik.

 

Elenséges csapatharc:

Itt már mindenki minden erejét beveti a harc folyamán.Hiszen a cél az,hogy nyerjetek és ti legyetek a legerősebb csapat az egész Ninja világban.Itt nagyon sok sebesült lehet egy ilyen hatalmas harc után.Így nagy a valószínűsége annak,hogy rengetegen kórházba kerültök és így több nap pihenőt is el szenvedhettek.Itt mind a kettő csapat kap jutalmat a harc végén.

 

  


Már, szinte havas a genin cipőtök. Remélem, Geninek felkészültetek.

Mivel hamarosan, kezdődik a Téli Chunin választó vizsga. Jelentkezni, már tudtok. Keressétek, a Vizsga menü pontban a 1.Téli chunin vizsga pontott. További részletekért.


TŐRIK, A FALÚ AJTAJÁT!

Az, edo tensei-es shinobik támadni fognak. Mivel, hosszú idő óta nem támadtatok. (Ha lerombolják a falut akkor végetek.) Mennyetek, és őljétek le, őket.


 

 

 
 
 
 
 

p>

 

 
 

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!