Kakashi Nevelde

Konoha / Avarrejtek

Homok Rejtek

Köd Rejtek

Felhő Rejtek Kő Rejtek      
  Eső Rejtek Hang Rejtek Akatsuki        

 


Ne Lopj Mert Figyelünk!

http://24.media.tumblr.com/a670a7a92c9238418c8271a2ad5bc388/tumblr_mqiaakMB751rnvb0co1_500.gif

 


 

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Indulás: 2013-07-07
 

 


 

 

 

 

 

 
~Küldetések (Vagyis Feladatok)~

Küldetések - Munkák

 

 

 

Küldetés - info :

Ha véletlenül elfelejtettél kérni egy napra visszamenöleg még megkapod , 2re már nem! Ha esetleg valami fontos okból nem leszel több napig és elöre szólsz, akkor megkapod azokra a napokra is a küldetést ! :) ( pl. nyaralás, technikai gondok stb...)

Ha pinenön vagy nem kérhetsz küldetést !

 

 

 

Genin : - D szintü küldetés

 

Chunin: - C szintü küldetés

 

Jounin : - B szintü küldetés

 

Anbu : - A szintü küldetés

 

Sanin - Kage : - S szintü küldetés + Vegyes szintü küldetések

    

 

Csapatküldetések

 

Csapatküldetés info:

Csak a vezetö kérheti le a küldit! A csapat szintjének megfelelö küldit választhatok! Csak hetfön, kedden és Szerdán kérhetitek a küldit!

Ha egy csapattag pihenön van és a csapat küldetésre megy, akkor ö nem kapja meg érte a chakrát/ryot! Figyeljetek a csapattagokra,hogy melyik napon lenne jó a küldetés minden tagnak.

 

Genin : - D szintü küldetés

       

Chunin: - C szintü küldetés

          

Jounin : - B szintü küldetés

              

Anbu : - A szintü küldetés

 

Sanin - Kage : - S szintü küldetés + Vegyes szintü küldetések

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Küldetések (Vagyis feladatok!):

 

| D-szintü | C-szintü | B-szintü | A-szintü | S-szintü | Vegyes-szintü küldetések |

 

  


Már, szinte havas a genin cipőtök. Remélem, Geninek felkészültetek.

Mivel hamarosan, kezdődik a Téli Chunin választó vizsga. Jelentkezni, már tudtok. Keressétek, a Vizsga menü pontban a 1.Téli chunin vizsga pontott. További részletekért.


TŐRIK, A FALÚ AJTAJÁT!

Az, edo tensei-es shinobik támadni fognak. Mivel, hosszú idő óta nem támadtatok. (Ha lerombolják a falut akkor végetek.) Mennyetek, és őljétek le, őket.


 

 

 
 
 
 
 

p>

 

 
 

 


Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu    *****    STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG