Kakashi Nevelde

Konoha / Avarrejtek

Homok Rejtek

Köd Rejtek

Felhő Rejtek Kő Rejtek      
  Eső Rejtek Hang Rejtek Akatsuki        

 


Ne Lopj Mert Figyelünk!

http://24.media.tumblr.com/a670a7a92c9238418c8271a2ad5bc388/tumblr_mqiaakMB751rnvb0co1_500.gif

 


 

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Indulás: 2013-07-07
 

 


 

 

 

 

 

 
~Küldetések (Vagyis Feladatok)~

Küldetések - Munkák

 

 

 

Küldetés - info :

Ha véletlenül elfelejtettél kérni egy napra visszamenöleg még megkapod , 2re már nem! Ha esetleg valami fontos okból nem leszel több napig és elöre szólsz, akkor megkapod azokra a napokra is a küldetést ! :) ( pl. nyaralás, technikai gondok stb...)

Ha pinenön vagy nem kérhetsz küldetést !

 

 

 

Genin : - D szintü küldetés

 

Chunin: - C szintü küldetés

 

Jounin : - B szintü küldetés

 

Anbu : - A szintü küldetés

 

Sanin - Kage : - S szintü küldetés + Vegyes szintü küldetések

    

 

Csapatküldetések

 

Csapatküldetés info:

Csak a vezetö kérheti le a küldit! A csapat szintjének megfelelö küldit választhatok! Csak hetfön, kedden és Szerdán kérhetitek a küldit!

Ha egy csapattag pihenön van és a csapat küldetésre megy, akkor ö nem kapja meg érte a chakrát/ryot! Figyeljetek a csapattagokra,hogy melyik napon lenne jó a küldetés minden tagnak.

 

Genin : - D szintü küldetés

       

Chunin: - C szintü küldetés

          

Jounin : - B szintü küldetés

              

Anbu : - A szintü küldetés

 

Sanin - Kage : - S szintü küldetés + Vegyes szintü küldetések

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Küldetések (Vagyis feladatok!):

 

| D-szintü | C-szintü | B-szintü | A-szintü | S-szintü | Vegyes-szintü küldetések |

 

  


Már, szinte havas a genin cipőtök. Remélem, Geninek felkészültetek.

Mivel hamarosan, kezdődik a Téli Chunin választó vizsga. Jelentkezni, már tudtok. Keressétek, a Vizsga menü pontban a 1.Téli chunin vizsga pontott. További részletekért.


TŐRIK, A FALÚ AJTAJÁT!

Az, edo tensei-es shinobik támadni fognak. Mivel, hosszú idő óta nem támadtatok. (Ha lerombolják a falut akkor végetek.) Mennyetek, és őljétek le, őket.


 

 

 
 
 
 
 

p>

 

 
 

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!